Stallet next...

Vart inget LMFAO igår, svenska folket asså. Men fick med mig min nya favvotröja SUPERMAN. Varje gång jag ser den så är Louis direkt in ma head ;).

Nu hänger iaf tävlingskläderna på tork inför imorgon, tävling Solna. Åker upp till stallet nu och fixar häst och packar. Ska äta något först, intresseklubben antecknar jag vet.



/ Joanna


Kommentarer
Postat av: L

Hej hej! Tack så mycket för fina ord :) Vet du ? jag har faktiskt tänkt på att det kommer bli jobbigt i slutändan och jag kommer nog att sluta skriva ur olika perspektiv och fokusera på just huvudparet. Jag vill bara fixa ihop Jose och Zayn först. Sen kommer Jose, Zayn, Harry och Ame bara vara biroller eller hur man säger. Det blev lite rörigt det där xD



Såg oxå att du var hästintresserad! Superfin häst du har :) Hoppas det går bra i morgon, jag är helt slut efter idag haha

2012-05-05 @ 19:22:05
URL: http://lillanovellen.blogg.se/
Postat av: L

Tack :)

Jo det gick jätte bra! Jag debuterade honom på gräs idag och han var som sagt super taggad! Nollade första klassen och sen blev han lite för pigg i andra så då petade vi ett :) Men han var super fin!

Det är en 10 årig valack, Ungerskt halvblod (Kisbéré Felvér) :)



Det kommer gå toppen! Lycka till :)

2012-05-06 @ 00:07:33
URL: http://lillanovellen.blogg.se/
Postat av: L

Yes jag bor i södra Sverige typ x) Du kan kolla in min privata här : http://whatdoyouwantwithyourlife.blogg.se/ har en "hästblogg" med men den är under renovering :)

2012-05-06 @ 15:23:33
URL: http://lillanovellen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0